Красиві привітання з Великоднем своїми словами, у прозі

Вітаємо зі святом Великодня! Мир вам і вашому будинку, благополуччя! Щоб негоди обходили стороною, в родині панувало взаєморозуміння, а за столом завжди збиралися всі найближчі та найрідніші люди!

Неділя сьогодні особливе, світле! Все це звичайно неспроста і сонце сьогодні в небесах світить по-особливому. Все тому, що посмішка самого Ісуса Христа осяває наші душі, він воскрес, а це значить, що наші надії і мрії обов’язково збудуться! Зі святом вас!

Вітаю з великим святом Пасхи. Нехай зрадіє весь світ і відпустить смуток душевну кожна людина, нехай цей день подарує тобі чистий аркуш життя, на якому тобою буде написана нова і красива історія. Бажаю міцного здоров’я твоєї сім’ї і вічної благодаті твого дому. Нехай Господь буде з тобою, нехай розум і серце прагнуть завжди до добрих діянь.

Дай Вам Бог всього самого-самого чудово доброго, гарного, смачного, світлого, радісного і затишного! Нехай Вам буде добре-прехорошо! Не хворійте нічим! Будьте завжди: ситими, рум’яними, задоволеними і коханими. Щастя Вам Справжнього! Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою Христовою! Від щирого серця бажаю добра і сімейного благополуччя, щастя, достатку та процвітання. Нехай світле свято осяє будні дні яскравим сонячним світлом, і в серці оселиться справжня весна. Увага близьких завжди буде повним і щирим, тому не раз почуєш «Христос воскрес»!

Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння – легким, зустрічі з близькими і друзями – душевними. Нехай серце відкриється для любові і добра!

Вітаю зі Світлої Пасхою Христовою! Бажаю легкої руки і незмінного натхнення для святкових пасок. Нехай стіл, ломясь від домашніх страв, збирає всіх близьких і милих серцю гостей. А традиційні слова «Христос воскрес» стануть побажаннями щастя, любові до ближніх і безмірного сімейного благополуччя.

З Великоднем вітаємо всіх, Христос воскрес! Нехай в душі кожного жевріє доброта, спокій і затишок. Бажаємо всім величезного щастя, взаєморозуміння і присутність почуття подяки один до одного. Нехай кожен навчиться розуміти, приймати і любити себе. З цього починається гармонійне життя в любові.

Спасибі, що поділилися сьогодні зі мною своєю радістю, миром і душевним світлом. Бажаю, щоб ваші великодні мрії збулися всі до однієї. Христос Воскрес!

Вітаю зі світлим святом – Великоднем! Весна і відродження, квітів і трав цвітіння, тихий світло в очах, любов і радість в серцях – ось що для нас означає світла Пасха. Нехай в житті Вашої будуть тільки світло і радість, нехай буде вона сповнена благополуччя, добра і миру!