Красиві привітання з Покровою у прозі, до сліз

Мені хочеться привітати вас зі святом, без якого просто неможливо уявити наше життя. Всі православні християни знають про це свято, тому я хочу з таким великим задоволенням привітати вас. Покров Пресвятої Богородиці є тим святом, яке завжди надає людині сили і показує, що віра у все найкраще є невід’ємною частиною нашого життя. Я хочу привітати вас, тому як знаю, що ви дуже велику увагу приділяєте всім релігійним святам і традиціям. Я хочу побажати вам тільки того, про що ви самі мрієте. Нехай Божа Матір завжди оберігатиме вас від усіх неприємностей, бід і конфліктів. Вона буде підказувати вам правильний напрямок, при якому ви прийдете до потрібного результату. Бажаю вам всіх благ, які тільки є в цьому світі. Щасливого вам свята!

Сьогодні чудове свято – Покрова Пресвятої Богородиці. Всі християни ошатні йдуть до церкви, ставлять свічки і моляться перед іконою, порося благословення. Вітаю Вас зі святом, і бажаю гарного настрою, всіх земних благ і благополуччя. Нехай удача вибирає завжди тільки Вас, нехай життя тече, як повна ріка. Міцного здоров’я Вам, особистого щастя, миру і спокою в сім’ї, впевненості і терпіння. Любіть щиро і будьте завжди улюблені і бажані. Нехай Ваша мрія обов’язково стане реальністю.

вітаюВас з цим Великим Святим святом, з Покровом! Нехай Божий покров завжди буде з Вами! Нехай Його рука покриває Вас від будь-якої печалі і смутку і дає захист, надію, віру і любов! Бажаю Вам Божих благословень і багатьох років щасливого життя в любові!

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.

Сьогодні Покров Пресвятої Богородиці. Від щирого серця поспішаємо вам привітати з цим великим святом і побажати міцної віри, любові і здоров’я. Бажаємо щоб мирські турботи не дали вам зійти зі шляху істинного, а покрив і захист, яку дала нам сама Пресвята Богородиця хай оберігають вас своє життя і рятують від бід і напастей.