Кращі привітання з Різдвом у прозі

Напередодні Різдва Христового мої найтепліші вітання улюбленому дядькові, який завжди дивував мене подарунками, приділяв мені час, даруючи свою любов і підтримку, якібули мені необхідні, не просячи нічого натомість. Бажаю, щоб в це Різдво Бог дав тобі ще багато років життя, адже ти – найкращий! Щасливого Різдва!

Хочу привітати з Різдвом свою колишню однокласницю. Ми з тобою вже довгий час не бачилися, але добре, що хоч підтримуємо відносини. Я вітаю тебе з Різдвом. Я пам’ятаю, як ти любила завжди це свято. Ти вірила в те, що якщо загадати бажання в різдвяну ніч, то воно обов’язково збудеться. У нас з тобою в школі було веселе час. Я пам’ятаю, як нам важко було розлучитися після Випускного. Ми плакали, бо розуміли, що наші дороги розійдуться, але все ж ми змогли зберегти цей зв’язок. Я тобі бажаю здійснення всіх бажань, тому що у тебе їх не так багато, але вони все дуже значущі. Будь завжди здорова, щаслива і кохана. Сподіваюся, що скоро ти зустрінеш свою долю, і у нас буде привід зібратися всім разом.

Коханий мій і дорогий, я тебе вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю тобі великих прагнень в житті і бравих перемог, щирих почуттів і міцної віри, доброго світу і світлої надії в душі, великих діянь і розсудливості. Нехай в скрутну хвилину Бог тобі надає допомогу, нехай рідні і близькі люди тебе розуміють і цінують, нехай твій шлях не відхиляється від курсу блага і щастя!

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі – твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Нехай дух Різдва завжди живе у Ваших серцях. Нехай печаль, образи і негоди забудуть до вас шляху. Будьте щасливі, здорові й улюблені!

Нехай найдобріший свято Різдва буде для вас самим приємним. І нехай сам Господь подарує вам смиренність і силу духу. І нехай божественна благодать увійде в кожен будинок. І Різдвяна казка нехай подарує вам хвилини радості. З Різдвом вас.

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

Вітаю з Різдвом Христовим і від всієї бажаю щиро любити всім серцем і сподіватися на краще душею, збирати всіх близьких за великим столом і радувати улюблених приємними сюрпризами, вірити в свою удачу і берегти щастя, красиво мріяти і гріти серце надією.