Кращі привітання з Покровою

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.

Нехай Мати Божа вкриває вас своїм покровом і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас. З’явилася вона в день покриву, явивши свою любов до людей так і завжди буде захищати нас.

У настільки світлий день, як сьогоднішній, хочу щиро привітати з Покровом Пресвятої Богородиці. Нехай свято принесе тільки найкращі емоції і дозволить повірити в те, що майбутнє буде розкривати тільки найпозитивніші межі. Хочу побажати тобі віри в успішне і стрімке просування до поставлених цілей. Бажаю тобі захисту Божої Матері від всіляких життєвих перешкод і можливості повірити в те, що всі події будуть світлими і гідними. Нехай в душі буде відчуватися внутрішня гармонія, а страждань ніколи не буде. Бажаю тобі можливості переконатися в тому, що будь-які мрії можуть бути почутими. Нехай у тебе все завжди складається тільки найкращим чином, а життєвий шлях буде складатися тільки так, як це заплановано спочатку. Приймай найщиріші вітання з Покровом Пресвятої Богородиці, адже настільки унікальне свято повинен надихати насправді і сприяти справжнього щастя.

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці. Хай не буде гіркоти і метушні в твоєму житті, нехай на щастя і успіху приводить кожну дорогу, нехай тобою рухає сила добродушності і милосердя, нехай у відповідь на молитви твої небеса шлють благо і радість.

Під Богородиці покровом спокійно нехай проходять дні, а віра буде нехай основою всіх поглядів, і від бід зберігає.

Вітаємо з днем ​​Покрова! Нехай буде білою зима, удача, радість, щастя знову нехай прийдуть у всі будинки!

В Покров Пресвятої Богородиці бажаю Божого благословення, любові і благополуччя! Нехай серце буде спокійно, нехай душа радіє і дякує Всевишньому за щедрі дари. Світла вам і добра, тепла і радості!